Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sziasztok! Ha megnéztétek az oldalam és tetszett,irjatok nekem pár sort.A jó és a rosz kritikákat is szivesen fogadom,hiszen mindig tanul az ember.

http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/nyilas61/uploads/www.tvn.hu_65b7e85dede78d722eaf3a52b074e0f3.gif

 

 

"Senki sem róhatja fel nekünk, hogy olyanok vagyunk, amilyenek, de azt igen, ha nem vagyunk önmagunk."
Rengeteg út van és rengeteg zsákutca. Rengeteg lehetőség és rengeteg rossz döntés. Megyünk az úton, ami adatott, és néha megesik, hogy az ember lánya egyszerűen eltéved, mert rossz sarkon fordul be. Nem érdemes azon rágódni, mi lett volna ha... Meg kell keresni a helyes utat, és tovább kell menni. Mindannyian a saját utunkat járjuk. És mi a cél? Hogy megvalósítsuk önmagunkat."
Te mondtad: a szerelem mindig változtat az emberen. És én keresztülmentem a változáson, bár látszatra ugyanaz vagyok. De jobb és tisztább. „Fontos, hogy bizonyos dolgokat hagyjunk elmenni. Elszakadni. Megszabadulni. Az embereknek meg kell érteniük, hogy senki sem játszik cinkelt lapokkal, egyszer nyerünk, másszor veszítünk. Ne várd, hogy visszakapj valamit, ne várd, hogy észrevegyék az erőfeszítéseidet, hogy felfedezzék a tehetségedet, hogy megértsék a szerelmedet. Minden egyes ciklust le kell zárni. Nem büszkeségből, nem azért, mert nem bírsz tovább harcolni, nem is gőgből, hanem egyszerűen azért, mert már nem része az életednek. Zárd be az ajtót, cserélj lemezt, takarítsd ki a házad, rázd ki a porrongyot. Felejtsd el azt, aki voltál, és legyél az, aki vagy.
”Nem legyőzni kell az akadályt - hanem túljutni rajta. A FOLYÓ NEM ÁLL LE VITATKOZNI AZ ÚTJÁT ÁLLÓ SZIKLÁVAL, HANEM ÁTFOLYIK RAJTA, S DERŰSEN ROHAN A TENGER FELÉ!!!!
/hát ez vagyok Én...

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kocsisanna@citromail.hu

(KOCSIS ANNA, 2009.04.13 09:29)

KEDVES IRCSI, NAGYON TETSZIK AZ OLDAL, ITT MINDENT MEGTALÁLTAM AMI ÉRDEKEL. KÖSZÖNÖM,ÉS TOVÁBBI SIKEREKET KÍVÁNOK
KELLEMEES NYUSZI NAPOT.

moofly@citromail.hu

(Zsuzsa, 2009.04.10 18:42)

:)
Ami a könnyeket illeti,gyakorlatilag a második oldal közepén már a szememben csillogott.Nem is tudnám felsorolni mi minden hagyta el a számat,és lehet hogy nevetségesen hangzik,de felállt a szőr a kezemen.(persze jó értelemben):)
Ajánlottam az oldalt másoknak is,mert nem bírom ki,hogy ne érezze ezt más is.:)

Ez lehet hogy nem passzol ide,de szeretnék egy csöpp segítséget kérni,képpel kapcsolatban.Ha lehet,"négyszemközt" ha megoldható.Nekem nem megy az ilyen "képvarázslás" csak egyszerű képet szerkesztettem eddig.Ajándék lenne.:)

Köszönöm: Puszika
Zsuzsa

ircsi

(Kedves Zsuzsa!, 2009.04.08 20:15)

Nagyon-nagyon megörültem annak amit ide irtál,és megmondom őszintén,még könnyet is csaltál a szemembe.Igazán jól estek ezek a szavak,titkon reméltem,hogy egyszer valaki rátalál az oldal értelmére,és arra,hogy miért is készitettem. Szerettem volna magamból,és szeretetemből adni mindenkinek a képeim által,amit te meg is éreztél amit köszönök neked,és sok sok látogatómnak akik ugyanezt érzik hiszen ujra visszajönnek!! KÖSZÖNÖM!!Próbáltam olyat létrehozni,ami hasonlit egy kis szigetre,ahol az ember egy kicsit kikapcsolódhat,feltöltődhet,mert bizony-bizony sok probléma van amitől nehezen szabadulunk,és kell valami,valami ami kibillent ebből!És ennek csak én örülök a legjobban,ha ezt a valamit itt megtaláljátok,és elidőztök egy kicsit:))Köszönöm a jókivánságokat,köszönöm,hogy megtisztelitek oldalam:)) Én igyekszem!!Baráti üdvözlettel.és öszinte köszönettel!!! Ircsi

moofly@citromail.hu

(Zsuzsa, 2009.04.08 18:28)

Kedves Ircsi!:)
Jó ideje már hogy ide látogatok,így kezdem a napom,nem lehet betelni vele!
Számomra ez az oldal a legkedvesebb. Felemel amikor úgy érzem minden ellenem van. Erőt ad ahhoz,hogy talpon maradjak,és folytassam azt,ami számomra elrendeltetett. Vagy újult erővel alakítsam sorsomat...
Kívánok hosszú életet a honlapnak és sok látogatót,mert sokaknak rávilágít arra,ami eddig homályban volt: hogy vannak még csodálatos dolgok,mit csodás emberek "alkotnak"

Őszintén köszönöm! :)
Puszi: Zsuzsa

RENA22@CITROMAIL.HU

(RENA, 2009.04.02 21:23)

gyönyörű képeid vannak.és érdekes az oldal.soha ilyen jóval még nem találkoztam.szivből gratulálok a munkádhoz.igazán tehetséges ember vagy.kivánom hogy a jövőben is ugyan ilyen sikeres légy.akinek tudom mindenkinek ajánlani fogom ezt az oldalt.hisz nagyon szép.mégegyszer GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!

Kedves Piri!

(ircsi, 2009.03.11 14:12)

Igazán örülök annak,hogy itt vagy, idetaláltál és tetszik az oldal.Sok-sok kedves látogatómmal együtt nagy-nagy szeretettel várlak benneteket vissza és bizom abban,hogy mindig felfedezitek az uj dolgokat,hiszen nemcsak ez az oldal vár benneteket a LINKEK menüben még van 4 oldalam. Kérlek benneteket látogassatok el oda is,reményeim szerint azokban sem fogtok csalódni:))Én mindenkit sok szeretettel várok,na és ha megtetszik valami? Nyugodtan vigyétek el hisz azért készitettem őket.Baráti üdvözlettel! ircsi:))

piri01@hotmail.com

(Piri, 2009.03.11 11:44)

nagyon tetszik itt minden,szép és hasznos grat hozzá,máskor is jönnék,ha nem baj

kaori@freemail.hu

(Andi, 2009.03.07 18:28)

Nagyon jó ez az oldal gratula!! :D

Melibabaaa@citromail.hu

(Melánia, 2009.03.06 18:16)

Ez az oldal egyszerűen csodálatos!!!
Remélem továbbra is így marad!:)
Rengeteg ötlet és szép kép van ezen az oldalon!
Csak így tovább!:)

zsukancs@gmail.com

(Zsuzsa, 2009.03.01 18:00)

Csodás az oldalad, nem győzök betelni vele, gratulálok!!!!

macikati50@gmail.com

(Maczkó Kati, 2009.03.01 11:08)

Szia!
Nagyon szép az oldalad. Gratulálok.
Mond mi van veled. Mióta elmentél nem is látlak, remélem jól vagy.
Puszi Kati

Super ez a web-oldal!!!:)

(zsofi04172@citromail.hu, 2009.02.26 21:47)

Szia Ircsi! Nagyon örülök annak, hogy rátaláltam a web-oldaladra:) Már egy jó ideje nem láttam 3D-és képeket, ezek nagyon szépek!! Köszönöm Neked és minden jót kívánok!:) Zsófi

gusztav95@t-online.hu

(margo, 2009.02.22 14:28)

gratulálok gyönyörü a honlapod nagyon kreativ és nyitot vagy minden jora és szépre hajrá

jencike1975@freemail.hu

(márton jenő domaháza, 2009.02.21 10:25)

Nagyon örülök,hogy vannak emberek akik ezekkel foglalkoznak jómagamis csináltam már sok kézimunkát mert nagy tisztelője vagyok a kreativitásnak amelyeket megtekinthet a Mywip oldalamon :Márton Jenő Domaháza:kár hogy még ezekkel a munkáimmal még nem tudtam érvényesülni.Szivesen fogadnám ha ön irna nekem kritikát a feltüntetett képeimre.

elizabeth.haringas@ntlworld.com

(elizabeth, 2009.02.18 23:59)

Szia csodalatosan szep az oldal,gratulalok hozza es koszonom hogy itt lehettem. Minden jot es szepet.

Kedves Anikó!

(ircsi, 2009.01.24 11:06)

Köszönöm!!!!!!!!!!

Ne törődj vele!

(Anikó, 2009.01.23 12:41)

Szia ircsi! Tegnap tanuja voltam annak az opcén irogatónak.Ne törődj az ilyen emberekkel,önkritikájuk semmi,és önmagukat járatták le. Én sokat járok az oldaladra,nagyon szeretek itt lenni,ez egy szuper oldal amibe nagy munkád lehet,és gratulálok hozzá!!A te munkád tette naggyá ezt az oldalt,nem a cikkek.A látogatóid is igy érzik,mert ahogy látom már közel 10000 látogatónál jársz. Gratulálok ehhez a gyönyörű és hasznos oldalhoz! Csak igy tovább! Baráti üdvözlettel: Anikó

Dühöske!

(ircsi, 2009.01.22 12:12)

Bármikor sok szeretettel várlak,remélem gyakran benézel:))

Szia Dühöske!

(ircsi, 2009.01.22 11:12)

Attól függetlenül,hogy ócsárolod az oldalam ugylátom elég gyakran benézegetsz ide.Ezekszerint érdekel a lap.Örürök neki,mégha nem vagy intelligens akkor is! Már neked is felkeltettem az érdeklődésedet mégha csak a rosszindulat van is benned.Próbálkozz te is lapot késziteni én is szivesen ellátogatnék hozzád!!

Szia Gyöngyi!

(ircsi, 2009.01.20 08:11)

Nagyon örülök,hogy idetaláltál,és tetszik amit láttál.Bizom benne,hogy a másik oldalamra is ellátogatsz a www.ircsi2.eoldal.hu és az is elnyeri tetszésedet. A gravirozó készletet bármelyik kreativ hobby boltba megvásárolhatod,de megrendelheted internetről is. Vannak sok szép szines katalógusok amelyekből rendelhetsz. Bizom benne,hogy segittettem,további szép napot kivánok:)) Ircsi


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Következő » 

 

Profilkép


Képgaléria


"Facebook"


google
Archívum

Naptár
<< Április / 2018 >>

Statisztika

Online: 4
Összes: 1359859
Hónap: 5549
Nap: 208